'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

tirsdag 24. august 2010

IKEA

VERANDA dagseng, kr. 5.290,- (it's a bargain...og det mener jeg)
Nå har endelig den nye IKEA-katalogen kommet! HURRA,HURRA, og atter HURRA! Men, gjett hvem som ikke har fått den i postkassa? Jo, det er selvfølgelig meg......og hvorfor det? Det sto et lite klistremerke på postkassa: ' Nei takk til uadressert reklame'..............ja ja, men det var jo ikke SÅNN uadressert reklame jeg mente da. Gleder meg uansett til å sitte å kose meg og finlese hver detalj, og drømme om alt jeg kan gjøre hjemme, på hytta, hos venner og familie osv osv....Denne dagsengen er ikke ny i år, men er uansett en av mine favoritter. Den er bare helt utrolig fin. Men spørs om mannen er like enig med meg...? Vi får se...Her kan man bytte stil ettersom hvilke puter man legger i. Digger den grå fargen!
Foto: www.ikea.com

1 kommentar: