'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

fredag 13. august 2010

LYKKEN......

For noen uker siden ble jeg den lykkelige eier av denne vesken fra Campomaggi. Den er sååå tøff og er laget av tykt og mykt skinn fra gamle møbler...! Disse veskene har de b.l.a. på  Milla Boutique på House of Oslo i Vika. Jeg blir faktisk i veldig godt humør hver gang jeg ser på vesken, og den er akkurat passe stor i størrelsen. Har jeg for stor veske, fyller jeg den med masse ting og tang, som er kjekt å ha i tilfelle jeg skulle behøve: et plaster, en tommestokk, x-antall små brosjyrer, 2-3 forskjellige håndkremer, 4-5 forskjellige lebestifter, 10 forskjellige kulepenner osv osv...men denne vesken har akkurat plass til det jeg behøver, nemlig lommebok, mobil, nøkler og filofax. Tipp topp! www.campomaggi.it

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar