'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

tirsdag 15. februar 2011

BOHEMIAN'S LILLE HOBBYSTYLING

Bohemian Sense' lille hobbystyling;....Bluse fra HM, veske fra Indiska, speil fra Anouska og glassvase med steiner og kvist....+ en gammel lysestake....helt enkelt!
Foto: Bohemian Sense (såklart..)
En smule 'wabi sabi'...?
Foto: Bohemian Sense
I det siste har jeg begynt å tenke at; hvorfor ikke style litt mere hjemme, og kanskje vise frem....det som jeg ser på til daglig, har jeg tidligere tenkt; -det kan vel ikke være så spesielt interessant for andre...? Men, kanskje det faktisk er det...?  Så her har jeg gjort en liten 'ministyling' i entréen hjemme.....og mer skal det sikkert bli...!
Har blitt veldig inspirert av den dyktige bloggeren www.allofirina.com....sjekk ut hennes fine blogg om alle hennes stylingprosjekter og renovering av 'ting og tang'. Hun skiller seg ut fra alle romantiske, søte og (litt kjedelige...?) 'hvit'-bloggere rundt omkring. Her er det kontraster, mørke farger, gevirer og arkviskap i en herlig blanding. Se og bli inspirert! Sjekk spesielt hennes helt fantastiske borddekking hos KUNSTINDUSTRIMUSEET, hvor hun har et teppe av mose(!) under bordet...!! Sååå kult!

1 kommentar: