'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 28. februar 2011

SHOPAHOLIC

Strikkejakke fra LOVE SHACK håndstrikket i Nepal, falt totalt for de nydelige fargene og at den er litt stor og 'koselig'...akkurat som  bestefar's gamle strikkejakke som du fant på hytta, som liksom er litt FOR stor..Prikkete silkebukse fra BAUM UND PFERDGARTEN, jeg elsker prikker! Peace-kjede fra BY ME....
Foto: Bohemian Sense
Kjøpe seg strikkejakke i 80% ull er kanskje litt merkelig når det går mot vår...? Men, husker sommer'n i fjor...da salaten blåste av gaffelen, da jeg satt på terrassen...tipper denne jakken kommer godt med en sommerkveld i Norge's iskalde land! Hilsen vær-pessimisten
Til og med fin pose....noe en shopaholic liker!
SHOPAHOLIC...Mulig det er en diagnose som passer for meg...? I går var jeg i Vollen i Asker....der finnes en liten drømmefabrikk av en butikk...HERLIGHETEN heter dette lille sted, hvor du kan gjøre en handel du blir glad av! De har litt av hvert.....og i kjeller'n er det 70%....en veldig fin rabatt jeg kan like! Så klart finner man noe til full pris også...her kan dere se hva jeg klarte å frakte med meg hjem i går....
Foto: Bohemian Sense

1 kommentar: