'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

fredag 8. april 2011

JEG DIGGER RUNDE VINDUER!

Et rom jeg virkelig kan like! Med rundt vindu, murvegg, røffe fliser på gulv og generelt herlige farger, varm stemning og fint lys i dette bildet.
Foto: Morten Holtum
Og jeg har faktisk to på mitt eget hus + de som sitter i 2 ytterdører da....Det blir jo faktisk 4 runde vinduer! Artig! Hans og Grete, gå og legg dere...! Her har vi et veldig fint rom med såklart et rundt vindu...! Ellers må jeg jo si at resten av innredningen her er temmelig sjarmerende....og personlig, takket være rundt vindu, møbler i jordfarger og et særegent røft flisgulv! Da tror jeg det passer å si en ting; GOD HELG!
Foto via www.holtum.dk

2 kommentarer:

  1. omg!!!! this place is so nice..i love libraries...i'd like to have the same one!!! kisssssss

    SvarSlett
  2. Hei. LEkkert med runde vinduer, er på jakt etter det selv. Vet du hvor dette er fra?? Signe

    SvarSlett