'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

tirsdag 5. april 2011

NÅ SKJØNNER DERE HVA JEG MENER......

Oj! Her var det plutselig litt bohemsk, med et 'snev' av marokkansk.....Alle putene er fra Indiska. Karlstad sofa fra IKEA,  bord og skjell-lampe fra MILLA BOUTIQUE.
Foto: Bohemian Sense
Som jeg sa i det forrige innlegget.....her i huset er det mange forskjellige stiler (..er jeg schizofren når det kommer til innredning..?) Maritimit, marokkansk, etnisk, minimalistisk, moderne, litt fabric....litt slitt. You name it, we've got it! Her har vi den litt marokkanske, bohemske 'kroken'....her vurderer jeg nå å gjøre om litt på veggen bak sofaen, som er helsparklet for et 'betong'-lignende utseende. Nå vil jeg ha den litt mer skjoldete, litt mørkere og slitt...får se om jeg gjør det, men den som intet våger, intet vinner! Og sofaen skal få nytt trekk i hvitt! Fortsettelse følger......
Foto: Bohemian Sense

6 kommentarer:

 1. Nydelig liten krok, og det er vel helt unødvendig å si at jeg digger bordet;) Ellers kan jeg anbefale Pure&Original sin maling "Fresco" om du vil ha noe skjoldete. Har brukt den selv nå og den ble veldig skjoldete (har muligens noe med min manglende malermester evner å gjøre også..), men det ble kult! De har den i de vakreste farger..

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset! Jeg har hørt om den malingen....da må jeg kanskje prøve den...? Ellers har jeg tenkt å prøve den fra JOTUN, Lady Pure Colour, Supermatt.

  SvarSlett
 3. so nice chandelier!!!!!! love it...the coffee table too!!! big hugs little sister

  SvarSlett
 4. fantastic range of colors!
  and the small table I love it!
  Happy day!
  Elena

  SvarSlett
 5. nydelig! jeg skal stupe ned i sofaen når jeg kommer på besøk neste gang!

  SvarSlett