'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

tirsdag 5. april 2011

SCHIZOFREN INNREDNINGSNERD.....?

Litt maritimt......
Foto: Bohemian Sense
Nå er det snart sommer, sol og bad, maser Bohemian om....lykt fra Broste.
Foto: Bohemian Sense
Skjenken er fra vår alles venn IKEA, lampe fra HIMLA, planten du ser på skjenken heter Sephora (min yndlingsplante).  Lignende skinnstol får du kjøpt på Home and Cottage...Båtbildene er fra en butikk i Gamla Stan i Stockholm.
Foto: Bohemian Sense
Kuleste planten Sephora....!
Foto: Bohemian Sense
Litt bilder fra heimen.....mannen elsker seiling! Og Bohemian syntes den maritime stilen er ganske så ålreit sjøl også.....men, det er mange stiler som er fint....derfor lurer jeg litt på om jeg kanskje er litt schizofren når det gjelder innredning...? En ting er sikkert; jeg er en innredningsnerd!
Alle foto: Bohemian Sense

3 kommentarer:

 1. WOW! Det er den kuleste stilen jeg har sett på lenge! Jeg skjønner at jeg må komme på besøk til deg snart :-) Tusen takk for så inspirerende bilder!

  Synne:-)

  SvarSlett
 2. Du har den beste stilen ever!:)
  Når jeg kom over siden din, traff den meg midt i hjertet!
  Har også en miks av mye forskjellig hjemme hos meg, og akkuratt som deg 100% fri for chabby chic:)
  Godt og se noen som minner om meg selv i smak og valg.
  Tove..

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Så utrolig hyggelig å høre....Jeg blir bare glad!

  SvarSlett