'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

torsdag 14. juli 2011

DEN SVARTE VEGGEN

Steindekor kommer godt frem mot en svart bakgrunn.
Den originale Scandia stolen fant jeg på en bruktbutikk i Valdres! 
Fint med kvist mot en svart vegg også, bare synd vi har en TV der.......
Er det Knerten?
Etter maling.....
Før maling....
Favorittskjerfet fikk være med på bildet.
Bohemian har vært litt vågal og malt en vegg svart! Og det ble jammen fint jo'.....litt småskummelt er det alltid med en så drastisk farge som svart, men jeg ble veldig fornøyd. Største hensikten var egentlig å 'kamuflere' tv-apparatet, og det syns jeg funket! Jeg har brukt svart, matt maling. Hadde først tenkt litt på tavlemaling, men den var 'grisedyr'. Vanlig matt ble jo like fint. Nå er det bare å glede seg over hvor fint steindekorasjonen kommer fram og hvordan den 'stygge' TV'n 'forsvinner'! Inspirasjonen fikk jeg fra IKEA's Family Living Magazine. Ikea inspirerer til litt av hvert.......
Alle foto: Bohemian Sense

Bohemian has been a daredevil and painted a wall black! And it sure became cool...kind of scary to paint a wall in the dramatic colour black, but I am really satisfied. My plan was to 'camouflage' the TV, and I think it worked! I have used black, with a dull surface. Now I can watch how the stone decoration appears nice and the ugly-bugly TV 'disappears'...

2 kommentarer:

  1. Virkelig stilig med den svarte veggen bak tv`en. Og nydelig skjerf. Klemz grethe

    SvarSlett
  2. Kjempefint! Jeg gleder meg til den dagen jeg eier et rom stort nok til å tåle en sort vegg!

    SvarSlett