'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

tirsdag 19. juli 2011

HVA JEG KOMMER TIL Å HA PÅ MEG TIL HØSTEN....

Favorittponchoen min fra AYMARA og den gamle frynseveska fra ZARA.

Fant akkurat ut hva jeg for eksempel kommer til å ta på meg en kjølig høstdag....(ikke at vi skal tenke så alt for mye på det akkurat nå..men..) Da blir det poncho! Jeg har alltid likt ponchoer. Denne er en favoritt i klesskapet mitt, fra det danske fairtrade merket AYMARA. Den er laget i Bolivia og det er ren cashlama ull...den fineste ullen fra lamaen. Les mer om Aymara
Foto: Bohemian Sense

Just found out what I am going to wear one cold autumn day....(not that we are going to think SO much about that right now but...) It's going to be this poncho from the Danish brand AYMARA. I have always loved ponchos, and this one is a favourite from my closet. It's made in Bolivia and it's pure cashlama wool...the finest wool from the lama.

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅ den fineste fineste Aymaraen... I love the colors <3 Aymara for meg ER lik fineste Bente!
  Stor Klem Synne:-)

  SvarSlett
 2. Åhhhh kjære fred AYMARA love. Aymara fyller typ 90 % av kleshjertet mitt og denne ponchoen vil for alltid være en big regret. Jeg gleder meg og lommeboken gruer seg til å fylle opp skapet med enda mer Aymara til høsten. Super fin blogg du har- er innom stadig vekk. Hilsen KIne

  SvarSlett
 3. Synne og Kine!
  Helt enig med dere! AYMARA er bare et av de fineste klesmerkene jeg vet. Ikke bare er det fantastisk kvalitet, men også rettferdig produserte produkter. Og, ikke minst; veldig vakre ting. Tusen takk for gode ord, begge to. Betyr veldig mye!
  Synne! Du er bare verdens søteste person. Savner de hyggelige møtene våre! Kommer innom deg på Fine Ting en dag...:) Stor klem

  SvarSlett
 4. Tack för gullig kommentar hos mig ! Jag blir så glad :)

  Precis de där kläderna vill jag också ha i höst! Vad snyggt det är.

  Kramar
  Anci

  SvarSlett