'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 18. juli 2011

JEG SKAL LAGE MEG EN T-SKJORTE MED PRINT!

Det blir nok denne.....dere får vente å se...
Nå har jeg vært på Panduro igjen....denne butikken tjener seg rik på meg (og noen andre..) denne sommeren. Har kjøpt noe som heter TRANSFERARK. For de som ikke vet hva dette er; A4-ark som du legger i printeren, printer ut det du vil ha av motiv, og etterpå er det bare å stryke på en t-skjorte eller en genser eller en veske...gøy! Nå er jeg bare i tenkeboksen på hvilket av disse motivene jeg skal ha...jeg vil nemlig ha et sort/hvitt fotoprint av et tre....+ et par-tre andre ideér jeg har. Dere får se etterhvert...

Now I've been at the hobby shop again...these shops are making a fortune on me this summer...Has bought a paper that I am going to put in my printer, copy a cool picture and print it out, then transfer it on my t-shirt...Now I'm just thinking; which one should I choose? I want a black and white photo of a tree.....Found these pics at Pinterest, of course....

3 kommentarer:

 1. Oh, this sounds so great. What kind of paper is this?! I would love to make some shirts for kids.
  Love the picture with the girl on a swing.
  Have a happy - and creative - day today!
  greetings from germany, geisslein

  SvarSlett
 2. And what kind of hobby shop is this? Can I find it in the internet? Love those creative sites...

  SvarSlett
 3. Hi Gesslein! It is a transfer paper, and you can buy it in this shop: www.pandurohobby.com
  Good luck and have a lovely evening! Greetings from me

  SvarSlett