'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

torsdag 11. august 2011

HVA JEG KOMMER TIL Å GJØRE FREMOVER.......

Spennende høst hos INDISKA!
Angie kjole kr 299,- (i butikk fra uke 38) og Livia skinnveske kr 695,- (i butikk fra uke 33)
Nå er det bare få dager til jeg 'smeller' i gang med jobb igjen. Indiska venter på meg.....Jeg er full av pågangsmot, entusiasme og motivasjon for å jobbe med butikkens visuelle uttrykk, vindusutstillinger og styling, samt å gjøre Indiska's 'flagship'-store i Oslo innbydende for våre kunder! Med jevne mellomrom kommer jeg også til å innlemme mine kjære blogglesere i dekoratørens verden, ved å legge ut bilder av det jeg jobber med, spesielt styling av dukker og nye vindusutstillinger. Håper jeg kan inspirere andre til nye og spennende kleskombinasjoner og til bruk av assesoarer. Alt med INDISKA's rikholdige, bohemske, etniske og folkloristiske utvalg av smykker, belter, tunikaer, bluser, vesker og kjoler. Velkommen til INDISKA's spennende verden! Så klart vil jeg også fortsette med mine sedvanlige blogginnlegg om interiør, mote, trender, kunst og arkitektur, i god 'BOHEMIAN SENSE' ånd! Dette blir en herlig høst!

Now it's just a few days before I'm heading of for work againg. The shop Indiska is waiting for me....I am full of enthusiasm and motivation to work with the displays, the styling and the visual expression in the flagship store in Oslo. Now and then I will present for you my visual merchandising work, especially showing you my styling and window displays. Let's hope I can inspire other using new and exciting outfits, and how to use Indiska's accessoires. I am inviting you to see more of INDISKA's huge, bohemian, ethnic and folkoristic selection of jewellery, belts, tunics, blouses, bags and dresses. Welcome to the exciting world of INDISKA! I will, of course, also continue with my usual BOHEMIAN SENSE blogposts, with fashion, interior, trends, inspiration, art and architecture. This is going to be a lovely season!

1 kommentar: