'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 12. desember 2011

MERE JULEKOS....

Bohemian digger dette, såklart!

Får du ikke julestemning her så vet ikke jeg...
Via www.nordicdesign.ca


Dette var da lekkert....

Drivvedjuletre fra den fine bloggen www.basiclabelsweden.blogspot.com

Her kan jeg godt bo...! Via Alt i Hemmet /www.purplearea.blogspot.com

Lerkekvister er det fineste jeg vet! Via www.purplearea.blogspot.com
Først må jeg bare si BEKLAGER for veldig lite blogging fra meg i det siste....Jeg er rett og slett litt sliten og har mye å gjøre (som mange andre i juelstria...) Men, jeg skal ta meg sammen og fortsette å gi dere(...og meg selv..) ny inspirasjon, nye bilder og annet som kan berike deres kreative sider. Følg med kjære godtfolk!
Photos via www.pinterest.com if nothing else is mentioned.

First of all; I just have to say SORRY for tremendously little blogposts from me lately....I am a little bit tired and has a lot to do for the moment (just as everybody else...) But, I shall get a grip and continuing giving you some new inspiraton, pics and other things that can light up your creativity. Just follow me and see!

1 kommentar:

  1. Collecting Luxury WatchesA beginning collector attracted to luxury omega replica watches may be overwhelmed by the plethora of choices from the simply elegant to the strikingly beautiful and multi-faceted functions available in fine hublot replica watches created by dozens of reputable makers. A sound bit of advice to anyone interested in adding a luxury watch to one's collection is to study the watches and the best replica handbags before buying one on impulse. There are several considerations when purchasing a luxury watch, especially if it is being purchased, partially, as an investment.

    SvarSlett