'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 28. februar 2011

IKKE BARE HVIT VEGG...

Foto via compulsivelycompiled.blogspot.com
Se på denne fine veggen her....! Med skygger av barnas profiler....Dette var veldig, veldig fint...og den store lampen jeg skimter i taket er helt ualminnelig fin! Elsker også fargen på veggen. Her har vi en strålende idé til neste oppussing.
Foto via www.compulsivelycompiled.blogspot.com

LAMPER SOM GJØR MEG BARE GLAD!

Foto: Damian Russell
Er dette lamper jeg vil ha? Jaaa, det er det jammen meg! Har du sett noe så sinnsykt kult!!!? Dette ser ut som svevende, lysende skyer.....Nå ble jeg glad! Vet dessverre ikke hva lampene heter eller hvem som har designet de....Foto via bloggen www.koolandkreativ.blogspot.com som drives av en islandsk journalist/stylist, som heter Gerdur Hardardottir. (kult navn!)

SHOPAHOLIC

Strikkejakke fra LOVE SHACK håndstrikket i Nepal, falt totalt for de nydelige fargene og at den er litt stor og 'koselig'...akkurat som  bestefar's gamle strikkejakke som du fant på hytta, som liksom er litt FOR stor..Prikkete silkebukse fra BAUM UND PFERDGARTEN, jeg elsker prikker! Peace-kjede fra BY ME....
Foto: Bohemian Sense
Kjøpe seg strikkejakke i 80% ull er kanskje litt merkelig når det går mot vår...? Men, husker sommer'n i fjor...da salaten blåste av gaffelen, da jeg satt på terrassen...tipper denne jakken kommer godt med en sommerkveld i Norge's iskalde land! Hilsen vær-pessimisten
Til og med fin pose....noe en shopaholic liker!
SHOPAHOLIC...Mulig det er en diagnose som passer for meg...? I går var jeg i Vollen i Asker....der finnes en liten drømmefabrikk av en butikk...HERLIGHETEN heter dette lille sted, hvor du kan gjøre en handel du blir glad av! De har litt av hvert.....og i kjeller'n er det 70%....en veldig fin rabatt jeg kan like! Så klart finner man noe til full pris også...her kan dere se hva jeg klarte å frakte med meg hjem i går....
Foto: Bohemian Sense

søndag 27. februar 2011

FOLK MED STIL..........

Fineste bohemkjolen i en fantastisk blå farge!

Kul stil på damen her...elsker blandingen av stripete shorts, blazer, t-shirt og et sært halskjede!

Disse skoene vil jeg ha!

Hippie hippie hey ho! Gjennomført!

Boho vintage-girl...elsker vesken...og rett og slett outfit'en her!
Her har vi folk som kjører sin egen stil....noe jeg digger! Gatemote knipset av bloggeren www.vanessajackman.blogspot.com. Disse bohem-hippe menneskene gled rett inn hos Bohemian Sense! Se og bli inpsirert!

ASSESOARER.......NEW YORK FASHION WEEK

'Glad'-veska i blå paljetter samen med flagrende chiffonskjørt. Kreativt og herlig!

Solbriller som vekker oppsikt!

Kosakk....... fint og varmt!

Mange ringer er tingen!

Saueskinn...+ classy veske.

Rødt for 'alle penga'....og glem ikke skoene!

Mulberry 'Alxa' i den fineste dyplilla fargen.

Morsom patchwork Chanel.....for den med et barnlig sinn?
Her får dere et knippe av spennende assesoarer....sett under New York Fashion Week. Bli inspirert!
Alle foto via http://fashion.telegraph.co.uk/

lørdag 26. februar 2011

SLIK HAR DU ALDRI SETT LADY GAGA

Lady Gaga fotografert i fantastiske kreasjoner av Mario Testino for Vogue.
Foto: Mario Testino for Vogue
Foto: Mario Testino for Vogue
Merkverdige og sære LADY GAGA har blitt 'knipset' av ingen ringere enn superfotografen MARIO TESTINO.....og fotosesjonen foregikk i The Royal Museum of Fine Art i Antwerpen, Belgia. Hun har på seg fantastiske kreasjoner fra b.l.a. Alexander Mc Queen og Louis Vuitton.  Slik har vi aldri sett den godeste(galeste..?) Lady Gaga før...? Dette var jo faktisk fint, i motsetning til kjøttkjole eller å 'gjemme' seg i et egg...!!?!!
Alle foto via www.mymodernmet.com

fredag 25. februar 2011

FIIIIN BLANDING

Herlig fargeblanding hos Tori Mellot, sjekk hvor mye det  'gjør' med den lille detaljen; gule blomster...
Et nytt nivå for å henge opp bilder, man tar likesågodt en hel vegg...dette var kult! Digger sengen også!

Slik kan man gjøre i stua gitt'....sjekk også de to fine fargerike og mønstrete putene i sofaen. Uten de ville det blitt litt for 'ordentlig'....
Nei, jeg snakker ikke om mat, tobakk eller klær her, men Tori Mellot's fine eklektiske blanding på interiørfronten. Tori jobber som interiøransvarlig i magasinet Decor Magazine, og har satt sitt herlige preg på de leilighetene hun har hatt i New York. Se og nyt!
Foto via www.alkemie.blogspot.com

torsdag 24. februar 2011

MUNTHE PLUS SIMONSENSånn så det ut når kanskje det største bohemske klesmerket MUNTHE PLUS SIMONSEN, laget sine kampanjebilder for vår og sommer 2011...Jeg likte å se sommer, grønn plen, en søt liten fransk 'nynne'-sang + fine klær i rustikke omgivelser.

TAKK, DEREK LAM!

Takk for disse skoene, Derek Lam,! $ 650, må du ut med....for å sette disse på føttene, og det vil vi jo!
Boho-veske....fra Derek....$ 1.350....

Tusen takk, Derek Lam! Takk for at du gledet oss med disse to 'boho'-chic'e rekvisittene for denne våren....www.dereklam.com/shop

onsdag 23. februar 2011

BETONG ER FINT!

Digger ALT her!
Foto: Stellan Herner for ELLE Interiør
Et kult betongbad!

Sjekk den fine kontrasten med mørk beiset vegg mot det hvite.

Elsker takbjelkene!

Sånn vil jeg ha det ute på terrassen  i sommer...sammen med noe prydgress i stramme firkantede urner.
Dette ufattelig fine hjemmet har jeg funnet på en av mine kjære bloggvenners side, den fine interiørbloggen: www.zyprezz.blogspot.com.....Tusen takk, Ingrid, for at du viste disse bildene man kan drømme seg bort i.
Elsker alt her! Mye betong, gamle møbler, saueskinn og råhet..., som jeg digger så innmari.
Alle foto: Stellan Herner

TRENDER JEG ELSKER OG TRENDER JEG HATER...

JILSANDER SS2011. Knallrosa er deilig å se!
Foto via www.style.com
JILSANDER SS2011. Korall og pink, det er ikke å forakte...!
Foto via www.style.com
FENDI SS2011. Glamorøst 70-tall....fin-fint!
Foto via www.style.com
GIVENCHY elsker farlige dyr...? Det gjør vel ikke akkurat jeg...
Foto via www.style.com
FENDI SS2011...med en 'skummel' skjørtelengde....hjelp! Ikke for 'småtasser' som meg...
Foto via www.style.com
På tide å dra frem et par trender jeg liker og et par jeg ikke akkurat digger......Sommeren står for tur (får vi håpe...) og her er noen tendenser som gjelder fremover:
LOVE:
-FARGER, jaaaa....dette elsker jeg! Både JILSANDER og GUCCI viste herlige fargesammensetninger på sine visninger for vår og sommer. Det sier vi tusen hjertelig takk for! Nå er det bare å 'smelle til' med knallgrønt, knallrosa og sitrongult..sammen!
-70-TALLET, oh yes....nå gjelder den mer glamorøse 70-talls stilen, a la Studio 54 og Bianca Jagger, flagrende chiffon buksedresser, turban og gullsmykker.....Stylish! Eg elskar.....!
HATE:
-DYREPRINT....uff og uff...dette digger vi ikke her i bohemian's lille klesskap. Grusomt!
-MIDI SKJØRT....ja ja, dette er jo den 'nye' skjørtelengden, men akk så farlig hvis du ikke er over 175 cm høy....selv er jeg nærmere 167 cm og vil se ut som tante-kjerring-Gunda med denne lengden. Nei takk!
Men, husk; smak og behag kan egentlig ikke diskuteres.....men joda, vi gjør det allikevel!
Alle foto via www.style.com

BOHEMIAN'S LILLE HOBBYSPA

Bohemian's lille spa....Matte fra Tunisia, fat fra Milla Boutique, lykter fra Indiska, kurv fra Hilmers Hus, liten krakk fra Skagerak og pute fra Tine K Home.
Foto: Bohemian Sense
Her kommer litt mer hobbystyling fra Bohemian Sense....Nå skal jeg slenge meg i badekaret, hvis jeg får tid......

tirsdag 22. februar 2011

BARNEROMMET DU ELSKER!

Foto via www.designspongeonline.com
Værsågod! Her har dere århundrets idé til barnerommet. Jeg ELSKER ihvertfall dette rommet! Maken til kreativitet skal du lete lenge etter......Det kule treet er laget av gamle planker,  og på veggen har de malt ugler og en bitttebitteliten tass av en rød fugl....oj oj oj så fint! Toppen av 'kaka' er den fantasifulle LAMPEN i taket, laget av en gammel trekasse med hengende tåteflasker....er det mulig??!!? Det er en lampe folkens....! For en fabelaktig idé....Det heldige lille barnet som skal bo her, kommer til å bli den mest kreative i mils omkrets. JUHUUU!
Foto via www.designspongeonline.com

MORMORS TEPPE?

KARIN heter dette teppet fra KASTHALL.
Foto via www.kurbits.nu
Dette morsomme teppet er nytt fra KASTHALL....og det var jammen litt småkoselig og kult på samme tid. Designeren bak er Gunilla Lagerheim Ullberg, teppet heter KARIN, oppkalt etter hennes egen mormor Karin...søtt! Teppet er i ull og lin, og ble vist på Stockholm Furniture Fair nå i februar.
Foto via www.kurbits.nu

mandag 21. februar 2011

FINE ORD OG SÅNN....


En fin tallerkenskål med fine ord...jeg digger at ordene står litt sånn ujevnt vet du'...det var søtt!
Skål for den heldige...eller den som vil bli...!
Fant disse fine tingene på kjære etsy.com, igjen....PALOMAS NEST heter denne shop in shop som befinner seg her. Masse fine skåler og tallerkner med innpreget tekst med fine ord....og jammen lager hun ikke kule trearmbånd også, med tekst.....dette var fint, lekkert, spennende og.....noen som har flere adjektiver å gi meg snart? Her finner du ihvertfall fine ting: www.etsy.com/shop/palomasnest?ref=

søndag 20. februar 2011

MIN VENN!

Dame med stil!
Eirin's nydelige vintage FENDI-kåpe i fineste lilla fargen, og glem ikke de kuleste solbrillene...!You rock the city....!
Sjekk ut denne fabelaktige stilen! Outfit som rocker byen....Min kjære venn Eirin's bilder i dag på hennes blogg....Følg med denne kule damen videre for flere makeløse antrekk og spennende bilder...!
Foto via www.eirin-pedersen.blogspot.com

lørdag 19. februar 2011

DOT DOT

J-DOT skjerfet......!
Foto: Bohemian Sense
HURRA! I dag fikk jeg dette fine skjerfet i posten, fra Costume....abonnementsgave. Tusen takk for det! Akkurat det jeg ønsket meg. Sjekk hvor fint det er med det knallkorallfargede båndet rundt det blå skjerfet...inspirasjon til en herlig fargekombinasjon!

fredag 18. februar 2011

GLEDER MEG.....

Fineste jakken vi har sett,  fra det svenske merket FRAULEIN VON HAST.
Jeg gleder meg veldig til denne fine jakken kommer til en eller annen butikk....Da står jeg der og vil handle ihvertfall. Jeg vil bli like tøff som ROBYN:)....hun har også denne 'lekkerbisken' av en jakke. 'Tjenare' lilla vackra jackan, du ska få komma hem till mig!
Foto via www.fvhast.com

torsdag 17. februar 2011

FANTASTISK EKLEKTISK

Blandingen her er fabelaktig! Say no more!
Denne døren er sååå fin, og for ikke å glemme den fine stjernevesken, som nesten 'gjør' hele bildet.
Dette er bare en helt superduper, fantastisk, eklektisk  og bohemsk bolig! Noe av det fineste jeg har sett.
Den heldige av de heldige, som bor her er den svenske interiørdesigneren Marie Olsson Nylander....Disse bildene er tydeligvis gått som 'en farsott' rundt omkring hos mange bloggere, men jeg hadde ikke sett dem før i går, og er bare 'pokka' nødt til å vise dem her, for dette er BOHEMIAN SENSE for alle penga!
Foto via www.style-files.com