'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

torsdag 31. mars 2011

POETIC BOHO BY VILA

Fine, løse bukser og herlige GULE sko!
'Laidback' blomsterpike!
Slitte jeans og hvit bomullsbluse er ALLTID fint! Og skoene....de må vi ikke glemme!
Vila gir deg dette i sommer! Herlig 70-talls poetisk bohem! Digger den løse, ledige og litt enklere bohemstilen her.....Foto via www.damernasvarld.se / www.vila.dk

REIN OG SKJÆR INDIANERINSPIRASJON! UGH!

Se på armbåndet på hennes høyre hånd! Helt fantastisk...og håret er bare helt riktig!


Dette er så utrolig! Flettene elsker jeg, og smykker og jakke....pusteproblemer!!!LOVE!
Fy filler'n! Jeg elsker disse bildene! Bohemian har alltid vært inspirert og fascinert av indianerkultur og    deres fantastiske evne til å pryde sine kropper med ulike smykker og effekter. Denne fotoshoot'en fra spanske Vogue april 2011, er bare helt ekstraordinær. Dette er styling på sitt aller, aller beste....smykker, make-up og hår er fabelaktig! Ja, alt er bare til å miste pusten av! Værsågod, godtfolk!
Foto via www.oraclefox.blogspot.com
Foto: Alexi Lubomirski
Styling: Belén Antonlin

onsdag 30. mars 2011

DITTE ER FLINK!

Inspirerende! Ikke mer å si om den saken...
Foto: Ditte Isager
DITTE ISAGER heter en flink fotograf. Hun er opprinnelig fra Danmark, men bor i New York, og inspireres b.l.a av de hollandske kunstnere og eventyrfortellinger. Hun er opptatt av kontraster mellom lys og mørke.  Her er et inspirerende bilde fra hennes verden...Enjoy!
Foto via www.ditteisager.com

tirsdag 29. mars 2011

FABRIKKEN.....

Dette er jo bare råkult! Fotolocation som er noe for seg selv....
Foto via www.shootfactory.co.uk
Ta noen bilder her, og du blir populær!
Litt minimalistisk betongfeeling er ikke å forakte. Kult bilde på veggen også....
....eller hva sier du til denne bakgrunen for et lite bilde..? 
Jeg snakker om et utrolig kult firma i, såklart, England! Her kan du leie locations for foto...og vi snakker ekstraordinære rom og miljøer! Bare sjekk disse bildene....! Tøffeste, mest slitte fabrikklokalene, med røffe murvegger osv....og vil du ha hvit minimalisme med fantastiske buede vinduer, får du det! Disse folka har et spennende firma. Du kan også logge deg på og leie ut din egen leilighet, villa eller mekaniske verksted....som egner seg for foto. Eller har du en aldri så liten lekker leilighet i Sør-Afrika eller på Ibiza...eller noe annet særegent? Lei den ut til fotoshoot da vel! Selv nøyer jeg meg med å drømme meg bort i disse bildene.
Mer spennende locations her, og alle foto via www.shootfactory.co.uk

SPISESTUE, FØR OG ETTER

ETTER: Lampenissene var her! Caravaggio svever (lykkelig?) i stua...
Foto: Bohemian Sense
Bohemian goes creative....med saueskinn som duk!
Foto: Bohemian Sense
FØR: Noe mangler...?
Foto: Bohemian Sense
Da har vi klart å henge opp de nyerhvervede lampene over spisestua...Vi ble begge veldig fornøyd, særlig etter at vi droppet 'koppen' som skal skjule opphenget. Da ble det liksom litt mer 'fabrique'...og jeg insisterte på å ha ledning hengende mellom lampene, øverst, og er grådig glad for at vi gjorde akkurat det. Lampene lyser rett ned, og det digger jeg. Så nå føles det som vi er på restaurant hver dag! Bohemian klarte såklart ikke å 'dy seg', men måtte være littegranne kreativ og legge grått saueskinn på bordet som duk....kanskje ikke så veldig vårlig men....det var gøy å se åssen det ble...!
Foto: Bohemian Sense

VIP KVELD HOS INDISKA!

Folkens! Har dere lyst på litt nye klær? Tipper det ja.....I morgen, ONSDAG 30.MARS, bør dere ta turen til INDISKA's nye flagshipstore i Oslo, Storgata 1. Her kan du nå shoppe alle varer med 30% RABATT, 'mingle' og spise TAPAS og drikke VIN.....mens du vandrer omkring i de utrolig fine og nyoppussede lokalene i Storgata 1 (ved Kirkeristen i Oslo). De har, som sagt pusset opp, og viser seg nå frem, i all sin prakt! Innredningen er lekker og boutique-aktig, med et såklart etnisk preg. Her får du følelsen av å handle i en virkelig eksklusiv bohemsk atmosfære! Og jeg er sikker på at betjeningen vil gi deg sin aller beste kundeservice denne kvelden! TID: 19.00-21.00, DATO: 30.MARS, STED: INDISKA, STORGATA 1. Meld deg på her: storgate@indiska.se

mandag 28. mars 2011

EMOSJONELT SJOKK!

'SEA OF BROKEN GLASS' av Claudio Parmiggiani
Foto via www.trendhunter.com
'Wave, violent flames of water and glass'....
Foto via www.trendhunter.com
'PORTO' av Claudio Parmiggiani
'L'ISOLA DEL SILENZIO' (betyr: Stillhtetens øy)også kalt 'One hundred thousand Books' av Claudio Parmiggiani. Denne installasjonen befinner seg i Chapelle des Brigittines i Brussel, kapellet er bygget i 1663.
'ONE HUNDRED THOUSAND BOOKS'...installasjon i en katedral.
Foto via www.meessendeclercq.be
Den itaienske kunstneren CLAUDIO PARMIGGIANI lager installasjoner som henvender seg til betrakterens kropp før den sier noe til sjelen. Hans verk skal gi deg et EMOSJONELT SJOKK som fører til intelektuell meditasjon.....Ja, dette liker jeg! Han leker på grensen mellom metaforer og figurasjon. Jeg falt helt for denne installasjonen av knust glass i en katedral. Glasset skal symbolisere havet, det sårbare, men samtidig kraftfulle havet. Han sier også noe om at før var kunst som en bønn, men det er det ikke lenger...nå er det ingen som lenger har evnen til å be...'In the infancy of time, art was a prayer. Very little of this infinite beauty is left to us now. Now we are no longer capable of praying. We walk like the blind among ruins.' Claudio Parmiggiani, 2006. Hans verk har en spesiell stemning som skal gi deg både angst, advarsel, smerte, men også HÅP, STILLHET og MELANKOLI.
Han sier også dette fantastiske om kunst, som jeg er så utrolig enig i...: ART IS NOT THE ANSWER, BUT THE QUESTION ITSELF. Et utsagn verdt å ta med seg.......
Kilde: www.meessendeclercq.be og foto via www.trendhunter.com

søndag 27. mars 2011

1001 NATT BADEROM

Dette tror jeg er digitalt laget, men akk så fint....herlig hammam-stemning her...
Foto via www.terrysfabric.co.uk
Plask! Her datt jeg vel oppi, i mine drømmer....?
Foto via www.arhdecor.com
Sjekk disse baderommene! For deg som er lei minimalisme og stram stil, her får du noe helt annet! Marokkanske lykter og hammamsteminng.....inspirasjon til et lite hjemmespa? God søndag! Og du....husk å drysse litt roseblader i badet....

NÅ ER DET VEL SNART VÅR..?

Salix Caprea heter dette treet...eller på godt norsk; Seljetre med gåsunger! JIPPI!
Foto:Bohemian Sense
Nå VIL jeg ha vår og varme!
Foto: Bohemian Sense
Jeg har tjuvstartet med en SALIX(gåsunge-tre) på trammen.....for nå er det vel snart vår? 'Grillkongen' venter ihvertfall på terrassen....!

EARTH HOUR

Stearinlys må man ha....på et fat!
Foto:Bohemian Sense
I går kveld var det Earth Hour, hvor vi alle skulle slukke lyset i bare en time...det må vi jo kunne klare? Da var det bare å gjøre forberedelser til blafrende stearinlys.....selv om ingen i nabohusene her hadde fulgt med 'i timen' og slukket lysene, satt jeg og mannen i stummende mørke med kun blafrende stearinlys og en aldri så liten entrecote på tallerkenene og et aldri så lite rødvinsglass i hånda. Behøver jeg å si det var littegranne trivali'....? (=trevlig/koselig/hyggelig/stemningsfullt.....osv)

lørdag 26. mars 2011

BYGG EN VEGG AV IKEA VASER!

En iglo...? 
Sjekk denne veggen, folkens! Utrolig bra idé....i en leilighet i sentrale Amsterdam har noen luringer laget denne veggen av....hold deg fast....(!)...1000 stk REKTANGEL blomstervaser fra IKEA! Vasene i to forskjellige størrelser er malt hvite innvendig og limt sammen med transparent superlim...Detter var ufattelig kult! Minner meg litt om en iglo....IKEA's ting og tang kan brukes til så mangt....!
Foto via www.ikeahackers.net

fredag 25. mars 2011

JEG DUNDRER TIL!

Herlig gul skinnclutch med preget mønster, NOK 675,-
Pip pip lille fugl! Bedre med en undulat rundt halsen enn en i bur! NOK 85,-
Lys opp i gata med knall ceriserosa oxford's fra ASOS, NOK 375,-
Glade Bohemian Sense 'dundrer' til, med vårens 'happy' ting og tang fra ASOS. Blir du ikke glad av dette nå, blir du det ihvertfall ikke i dag....God helg!
www.asos.com

SHOWROMMET.....

Bohemian Sense's lille showroom. Stoler fra Smart Club, 'sjølmekka' bord(malte bein fra IKEA og bordplata er en gammel kjellerlem...)lykter fra INDISKA...
Foto: Bohemian Sense
Høstkolleksjonen fra det danske fairtrademerket AYMARA.
Foto: Bohemian Sense
LALALA Agency's presse-utseendelse.
Foto: Bohemian Sense
Fant igjen disse bildet ved opprydding i MAC'ens fotoalbum...sånn var 'hulen' hvor jeg hadde showrommet mitt for et par år siden. Jeg hadde eget klesagentur med merkene VENUS DE MILO, AYMARA og CAMILLA NORRBACK. Syntes selv at jeg hadde fått til en herlig liten bohemsk stemning her....Vil du se mer av klesmerkene? Gå inn her: www.aymara.dk / www.venusmilo.com / www.camillanorrback.com
VENUS DE MILO SS2011

torsdag 24. mars 2011

HER BOR DAY HOME'S DESIGNER

Marianne Brandi's lille stue....oser av bohemian feeling...!
Foto via www.fyens.dk (Nils Mogensen Svalebøg)
I dette praktfulle rommet kan DAY HOME's egen designer Marianne Brandi slenge seg nedpå i sofaen. Her 'lukter' det bohem lange veier...! Kombinasjonen av mørke gulv, lysere vegger, prismelysekrone  samt etniske effekter og rekvisitter gjør det hele svært så fint! 'Butterfly'-skinnstolen fant hun i USA....og jeg syntes jeg skimter en hvit IKEA-sofa der bak....Jeg elsker de litt ujevnt malte veggene. Et fantastisk rom med masse lys og luft, trots det mørke gulvet.

LIBERTINE 'LILLYHAMMER'

Fristelser både høyt og lavt....
Foto: Bohemian Sense
Kosekroken med puter man jammen meg vil ha i sin egen sofa!
Foto: Bohemian Sense

Søteste porselenskålene fra SCUSI med små dyr....og så har vi litt herlige dufter fra VOLUSPA.
Foto: Bohemian Sense
Finner du ingenting her, er du ikke frisk!
Foto: Bohemian Sense
For et par uker siden fikk jeg meg en aldri så liten tur til OL-byen.....Temmelig kaldt, men rimelig koselig!
Gode, gamle 'LILLYHAMMER' har litt av hvert å by på. Blant annet en herlig liten interiørbutikk med det befriende navnet LIBERTINE...som navnet tilsier vil vi kanskje oppføre oss som frie mennesker, men også ta ansvar for våre handlinger....(Liberty) Jeg vet ikke helt om jeg tar ansvar for mine handlinger (les: shoppingferdigheter) når jeg besøker denne butikken, for her er det mye man vil ha! Lekre lamper fra Tom Dixon og Tine K Home, puter med paljetter fra DAY Home, søteste små porselensskåler fra SCUSI og snadder-sunn-mat fra Reneé Voltaire....+ masse annet en interiør-og designelsker ikke kan motstå...Det er bare å slenge seg på et tog, i en bil eller i verste fall, ta frem haike-finger'n....for til Lillehammer MÅ du snart!....og du, adressen er: Storgata 42 (ligger på et hjørne i gågata..)
Sjekk også www.libertine.no

onsdag 23. mars 2011

VELKOMMEN CARAVAGGIO!

Velkommen inn i heimen, CARAVAGGIO!
Foto: Bohemian Sense
Caravaggio's 'Judith Beheading Holofernes'(1598-1599)
'Amor Vincet Omnia' (1601-1602) Caravaggio
Endelig har vi fått kjøpt lamper til spisetuebordet....! Og jammen var ikke mannen enig i lampen CARAVAGGIO, som jeg har 'siklet' på i minst 2 år... Hadde aldri drømt om at vi skulle bli enige om dette...Nå gjelder det bare å få hengt de opp......Jeg liker så utrolig godt formen på denne lampa, og detaljene; metallbøylene som fester ledningen til skjermen, og vanligvis så hater jeg rødt i innredning, men her 'kvikner' det til med denne lampeledningen og gjør det hele sprekt! To stk P2 venter nå på å få sveve i stua.....PS: Caravaggio kommer nå i matt grå også....ikke så dumt! Har forressten prøvd å finne ut hvorfor CECILIE MANZ har oppkalt lampa etter den godeste italienske mester Michelangelo Merisida da CARAVAGGIO, men har ikke lykkes i å finne ut det....kanskje noe med hans emosjonelle motiver og dramatiske bruk av lys og mørke i bildene?
Foto via Wikipedia

tirsdag 22. mars 2011

SENGEHYGGE

Stokker og kvister ble til en super liten sengegavl...! Så MÅ jeg jo, som vanlig, si at denne veggen bakom her er jo fabelaktig!
Foto via www.klikk.no/rom123
......er jo ihvertfall dette! UTROLIG original og fin sengegavl du jammen kan lage deg selv. Bare stikk ut i skogen å hent noen kvister, som du legger i riktig avstand til hverandre, og så er det bare å skru det sammen. Bare stiv av litt med pinner på tvers også, sånn at det blir stødig. Du kan også feste gavlen på veggen, så blir det 'affal' stødig....:) Ideén fant jeg på ROM 123 sin hjemmeside gitt'. Forøvrig et av mine absolutte favorittmagasin! Og har du lyst til å leke litt indianer, kan du pynte gavlen med fjær, som her. GOOD LUCK, DUCK!