'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

lørdag 28. januar 2012

DÅRLIG TID......OG EN GAVE!


I dag tenkte jeg; -nå MÅ jeg få lagt ut et innlegg på bloggen...ting tar tid om dagen. Midt i pakkingen sto jo plutselig mitt uferdige maleri...funker jo relativt fint som en bakgrunn her...Kulene på fatet er fra INDISKA, synes de er så fine. På fatet ligger også et nydelig treperlekjede jeg var så heldig å FÅ i gave fra de søteste jentene i butikken THELMA OG MOLLI (sjekk ut bloggen deres..)


Kjede med treperler og en stor, fin fjær nederst....fra butikken Thelma og Molli i Sola sentrum
Sjekk nydelig kjede, fått i gave av snille damer fra Sola sentrum! TUSEN TAKK!
Jeg har litt dårlig tid til blogging om dagen, ettersom jeg pakker til flytting....(prøver ihvertfall). Jeg har også dårlig med tid til å male bilder(som jeg liker å bruke litt tid på, egentlig...) Et av mine uferdige malerier fikk dog allikevel være bakgrunn her i dag.....sammen med et nydelig treperlekjede jeg var så heldig å få i gave fra de søte jentene Hege og Silje som eier den fine interiørbutikken Thelma og Molli i Sola sentrum utenfor Stavanger...(sjekk ut bloggen deres) God kveld!

I've got too little time for blogging these days, because I am using my time to pack my things...(at least I am trying to) I've also got no time for painting, which I really like to do. One of my unfinished paintings worked pretty fine as a background here today...Have a nice evening!
Photos: Bohemian Sense

1 kommentar:

  1. Nydelige ting du viser på bildene dine...LOVE IT ALL :)
    ha en flott søndag og lykke til med pakkingen.Nå skal jeg pakke meg i Birkelunden,været er heldigvis strålende:)
    klemklem

    SvarSlett