'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

torsdag 16. februar 2012

HURRA, JEG VANT!

'Betongveggen' min som du skimter bak sofaen, ble 'Ukens utvalgte'.....
For en uke siden lastet jeg opp et par bilder på 'TID FOR HJEM' sin hjemmeside. Du kan vinne gavekort på Lady maling for 1000 kr, dersom ditt bilde blir valgt. Jeg la inn bilde av min 'betongvegg' i stua...og jammen vant jeg ikke 'Ukens utvalgte'...(jeg vinner egentlig aldri noe, men...)HURRA! Så har du gjort oppussing/maling eller noe annet spennende i hjemmet ditt? Last opp et bilde og se hva som skjer...Good luck! Her kan du se mitt bidrag.
Foto: Bohemian Sense

For a week ago I sent some pictures on the website 'TID FOR HJEM' (it's a Norwegian tv-program about interior renovation in your home). I showed my 'concrete-wall' and I won!! Now I will have a gift Certificate with a value of NOK 1000,-!! Thanks!

11 kommentarer:

 1. Grattis,det var jo bare så kjempemorro:)
  Du har så mange lekre puter,er de fra Indiska?
  Håper det går bra med flyttingen..
  klemklem

  SvarSlett
 2. Hurra!
  Det var velfortjent! Den veggen er jo så kuuul! Og perfekt kontrast til alle putene :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer såå masse! Ikke rart du vant. Nydelig bilde, fantastiske puter og god ide bak den tøffe veggen! :)
  Topp torsdag ønskes.

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Veldig fortjent! Jeg digger bildet ditt :D Veggen, putene.. ja, alt! Råflott :D

  SvarSlett
 5. Åååå, GRATULERER flinke, fine deg!!! Velfortjent, du er så herlig kreativ og har en superkul stil. Stor klem Synne:-)

  SvarSlett
 6. Fantastisk - kæmpe stort tillykke :0)
  Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye:-) Veeeldig fint bilde og ikke minst vegg!! Hvordan gjorde du det? Er det maling eller tapet?

  SvarSlett
 8. Jeg så det jo nå når jeg gikk inn på innlegget ;-) Helt genialt, håper ikke det gjør noe om man kopierer ideen en dag :-)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye! Veggen er jo helt herlig, så jeg skjønner godt at du vant.
  Nyyydelig bilde du viser her også. Håper vi ser det på Stylizimo.
  Har forresten skrevet en mld til deg der inne :)

  God mandag!
  klem Nina

  SvarSlett