'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

onsdag 15. februar 2012

IKEA'S NYE UTELIV

'Blå, blå himmel og vatten....'

Sunderö fin-fin sittegruppe, kr 4.975,-

Hopp!...hei-på-deg, lille fine stol! Kr. 995,-(hos IKEA)
Jeg er jo stor fan av IKEA (som så mange andre....) Denne våren/sommeren kommer de med en utemøbelserie som får meg til å (nesten) miste pusten!! Mikael Wernhammar har designet denne fantastiske serien, Sunderö.....ønsker meg!!! Åååå, så fint!
Bildene fant jeg på den fine bloggen Marits Vita Skrin

I am a big fan of IKEA (as a lot of other people...) This spring/summer they launch this fantastic, breathtaking outdoor-furniture serie!! Mikael Wernhammar has designed this beautiful series Sunderö...on my wishlist!

1 kommentar:

  1. JA denne serien var lekker! Hadde passet godt i stilen til vårt "speisa" 60 talls hus:) Noe å sette på ønskelisten..fin onsdag t deg! Jeg skal nyte at Maskinisten har kommet hjem fra de 7 hav<3

    SvarSlett