'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 13. februar 2012

KJØKKENDRØMMER

Kaffekoppkos!
Via www.lorilangille.blogspot.com

Dette er nok mitt absolutte drømmekjøkken....! Stilmiksen jeg liker! Sjekk lampen over bordet, den fine veggen.....kombinert med moderne, hvit innredning er dette topp!
Via www.bodieandfou.blogspot.com

For de som liker grønt.....
Via www.theglitterguide.tumblr.com

Digger den svarte ventilatoren og stolene....
Via www.enmiespaciovital.blogspot.com

Dette kjøkkenet har en helt spesiell god stemning. En av mine favoritter  når det kommer til interiør er  å åpne taket helt opp til mønet, sånn som her....lampene over kjøkkenøya fanget også min interesse!
Via www.houzz.com
.......ok, jeg vet at dette ikke er et kjøkken, men dette interiøret gikk jo allikevel 'rett hjem' hos meg!
Via www.enmiespaciovital.blogspot.com
 Må vise dere noen særpregede kjøkken i dag. God fornøyelse!

Have to show you some cool kitchens today. Enjoy!

4 kommentarer:

 1. Stilmixer bare elsker jeg når det er satt sammen på slike harmonerte måter:)ha en fin fag
  klem

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Her var det masse etter min smak! Ja, nå må du komme ut en dag å hente panelovnen, hehe :)

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Fine bilder som alltid her:) Falt for bilde nr 4. Kunne flyttet rett inn her gitt! Ja apropo den lampa du kommenterte i kontorinnlegget mitt, er ikke det en grå/sort utgave av den nydelige lampen du har hengende ved siden av sofa'n??? Drømme, drømme..Takk for de koselige meldingene du legger igjen. Fortsatt fin uke til deg!

  SvarSlett