'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

søndag 18. mars 2012

PIZZA, JAZZ OG SVARTE FLISER....

Liten skål fra Bohus, kanskje en telysestake el en godteriskål? Du bestemmer..
Beklager litt lite innlegg fra meg i det siste...mye som skjer både her og der. Men, her et lite glimt av kjøkkenet vårt, for de som har lyst til å se....De svarte flisene over benken er nye (det var plater i kvasi-'børstet stål' før....ikke heeelt 'tingen' for oss). I dag hører jeg på jazzradio'n (men det var jammen litt for mye 'gladjazz' for meg i dag), vurderer pizza til middag (oppskriften finner jeg i kokebok La Pizza) og titter ut på 'tåkeheimen' utendørs. Hvor er solen?

Sorry for no blogposts lately, too much happening around in my life these days..Here's some pics from my kitchen, for those who wants to see...The black tiles are new. Today I'm listening to the jazzradio, wondering if I am going to have pizza for dinner and looking out on the fog. Where are you sunshine?
All photos: Bohemian Sense

3 kommentarer:

 1. Så utrolig fint kjøkken dere har! Og nydelig spiseplass! Dere har jo fått det så fint! :)

  Ja, her er tåken også, trodde det skulle bli sol idag jeg. Håper den letter etterhvert.

  Ha en super søndag! Så håper jeg vi sees snart :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Å stilig kjøkken da! Liker fargen på veggene, grønt er skjønt;)

  SvarSlett
 3. Jeg fant bloggen din i forrige uke, og jeg ble helt i ekstase!!! Så må fine inspirerende bilder, lykke!!!!! :-))))))


  Heidi Anett

  SvarSlett