'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

onsdag 11. april 2012

BARE HVITT OG SÅ LITT RUST....

To hvite vaser fra min venn!

Den litt rustne lykten med netting er fra LIVING.

Vakker blonde utenpå vasen....temmelig fint!
Jeg liker at alt er hvitt.....og neste dag liker jeg svart. Sånn er jeg...en rastløs og impulsiv sjel med mange ideér. Om et par dager elsker jeg marokkansk og etnisk....i dag er jeg på hvitt. Fikk disse to utrolig nydelige vasene av min gode venninne i innflyttningspresang. De er fra den spennende butikken HVIT TRÅD på Gjøvik. TUSEN TAKK!

I love everything white....and the next day I like black. That's me...a restless and impulsive soul with a lot of ideas in my head. In a couple of days I love the moroccan and ethnic style...today I am on white...Got these lovely vases from my dear friend the other day. Thank you!

5 kommentarer:

 1. Hvidt, sort, etnisk og marokkansk...digger det hele og bliver inspireret hver gang, jeg kigger på din blog.
  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Milla, for alle dine søde kommentarer.

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver! Her i heimen endres det hele tiden. :) Også har jeg sansen for akkurat de samme tingene/fargene som deg! Elsker stilen din, rett og slett. Det stramme og moderne, og det etniske og bohemske...Såå fint hver for seg, og spesielt fint sammen! ;)
  Klem*

  SvarSlett