'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

onsdag 11. april 2012

BARE HVITT OG SÅ LITT RUST....

To hvite vaser fra min venn!

Den litt rustne lykten med netting er fra LIVING.

Vakker blonde utenpå vasen....temmelig fint!
Jeg liker at alt er hvitt.....og neste dag liker jeg svart. Sånn er jeg...en rastløs og impulsiv sjel med mange ideér. Om et par dager elsker jeg marokkansk og etnisk....i dag er jeg på hvitt. Fikk disse to utrolig nydelige vasene av min gode venninne i innflyttningspresang. De er fra den spennende butikken HVIT TRÅD på Gjøvik. TUSEN TAKK!

I love everything white....and the next day I like black. That's me...a restless and impulsive soul with a lot of ideas in my head. In a couple of days I love the moroccan and ethnic style...today I am on white...Got these lovely vases from my dear friend the other day. Thank you!

4 kommentarer: