'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

fredag 20. april 2012

BOLINA-STYLE!

Vakre, vakre smykker fra Polder...hos Bolina!


Ok, dette oppvaskmiddelet er litt dyrt, men fy filler'n så bra det er! Dufter sitrongress = SPA! Og ja, bare en dråpe er faktisk nok! Og, ikke gjør det noe om flasken er så fin...gjør seg litt bedre enn Zalo på benken...Bolina har de herlige såpene fra L:A Bruket!
Jeg ELSKER butikken BOLINA, og har vært så usigelig heldig å få jobb der! JIPPI! Starter så smått nå i mai og for fullt i august, som klesansvarlig. Gleder meg! Her er noe av det du kan kjøpe der....i godtebutikken; - Smykker, klær(Isabelle Marant, Acne, Rika, Becksøndergaard...+++), interiør, lamper, de kuleste kopper og krus, stjernegirlander i neonrosa...you name it, they have it! Har du ikke vært der, så ta en tur og bli 'big time' inspirert!
Photos: Bohemian Sense

I just LOVE the store BOLINA outside Oslo. I have been so lucky to get a job there. HURRAY! I am starting now in May and full time in August. Looking forward to it, VERY MUCH! Here's some of the things you can find there; jewellery, clothing, home decor, lightning....

5 kommentarer:

 1. Very beautiful style
  and
  color of this jewel.
  Actual Exams

  SvarSlett
 2. Hei!

  Grattis med jobb!! Det var stas :) Jeg har aldri vært på Bolina, men duuu så lyst jeg har dit! Neste gang vi er i området med bil.. da, blir det en tur dit! ;)
  Så mange fine innlegg under her også :) Lenge siden jeg har hatt tid til å se innom blogrollen min..

  Ha en fin søndagskveld!
  klem
  klem

  SvarSlett
 3. Åååå, så kult! Da skal jeg se etter deg neste gang jeg er innom! Bolina er nemlig min favoritt butikk, og jeg stadig innom om sikler litt på det lekre utvalget deres.
  Det må jo være en drøm å kunne jobbe der.

  Ses plutselig :)
  klem Nina

  SvarSlett