'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

lørdag 14. april 2012

GRANIT

Verdens beste godis fra GRANIT! Nå skal jeg beskrive denne saken; utenpå er det sånn 'Tyrkisk pepper-aktig støv', inni sjokolade og innenfor der igjen; LAKRIS! Nam!
Photo: Bohemian Sense

Best there is...sjokolakris!
Photos: Bohemian Sense

Kakebokser/ oppbevaringsbokser i zink...kjempefine til alt mulig!

Og fin-fine kurver....

.....en liten kommode i metall. Jeg vil ha til 'liksom'-kontoret mitt (sitter jo aldri der...men)
Jeg digger den svenske butikken GRANIT. De har masse fint i kurver, bokser, kasser og annet til oppbevaring og organisering i hjemmet. Alt går i fargene sort, hvitt og grått. Det finnes for øyeblikket kun én butikk i Norge, nemlig ved Solli plass i Oslo, men fra juni i år åpner de en stor, ny butikk på Grünerløkka i Oslo. JIPPI! Var innom der her om dagen for å se etter kurver og fant det mest fantastiske godis(!!!) du kan tenke deg. Nemlig SJOKOLADELAKRIS...! Jeg er som gamlingene, og digger oldis-sjokolader som Nero og sånn...he he. Derfor var dette en fest for meg. Nå er jeg avhengig! Bare litt dyrt, 79 kr for en liten boks...huff a' meg!
Photos: Bohemian Sense og GRANIT

I just love the store GRANIT. They have a lot of stuff for organizing and storage...and everything in the colours black, white and grey. The other day I was there, and actually found some chocolate with licorice inside....it was soooo good! I am no addicted!

1 kommentar:

 1. Kjente jeg nesten fikk hjerte i halsen... Trudde det var kanelmandlene til Granit. Dem er nemlig min største favoritt! NYDELIG!
  Vet ikke om jeg tør å smake på disse, redd jeg også blir avhengig. Men det er vel for såvidt ikke noe problem da jeg bor veldig langt unna ;-)

  Heldig dere som har Granitbutikk i nærheten. Redd Trondheim har spolert sine sjangser for Granit - det har nemlig vært en flott butikk her for noen år siden, men den er dessverre lagt ned.

  Nyt godsakerne og resten av helga ;-)

  Vibeke

  SvarSlett