'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 7. mai 2012

ET SNEV AV HYTTEKOS?

Fatet jeg fyllte med alle mine hvite telysestaker.....


Stubbe fra Toten ble et lite bord...her mangler jeg bare et teppe på gulvet...tror jeg har funnet det. Vent å se....

Pute med tre...fra LIVING.

Frokost-kopp med skål, fra INDISKA, hviler på en stubbe fra Totens dype skoger!
Da jeg var på Toten i helga fikk jeg to fine bjørkestubber....måtte jo 'prøve' den ene som et lite bord. Funker jo det...men ser at det ble nesten litt sånn 'hytte-aktig' her...Ha en strålende fin kveld!
Photos : Bohemian Sense

Been on the countryside this weekend and got some tree stumps. Had to try them as small tables...and I think it worked....but it may seemed to be a little bit cottage-style here....Have a wonderful evening!

10 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig krok! Og de stolene, ELSK! :) Synest trestubben var fin jeg :) Mine står utenfor, kommer ikke inn ennå :) Og for et flott lysfat! Du er bare så flink! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig lysfat, nydelige stoler, nydelig stubbe og nydelig krok ;-)

  Fortsatt fin uke ;-)
  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 3. Dere har jammen fått det fint i det nye huset :)
  Kule stoler!

  SvarSlett
 4. Meget smukt, enkelt og æstetisk - jeg er meget fascineret af din evne til at anvende rå naturmaterialer i interiøret.
  Klem

  SvarSlett
 5. Syns det var kjempefint med stubben! Kompliment eller ei, men finner mye inspirasjon i bloggen din til både hjemmet og spesiellt til farmors gamle hytte som skal 'bli ny' i løpet av de neste par årene! :)

  SvarSlett
 6. Kjempe fint, de stolene var også rååå! Liker det slitte skinnet og fargen, jajaja bærre lekkert alt sammen:) Takk for melding på outdoor living inlegget, men jeg klarte å slette det, istede for å poste det på bloggen. Blææ typisk meg når jeg skal ordne på bloggen fra mobilen..:) Isåfall så er det derfor, hvis du skulle lure:) Thank u

  SvarSlett
 7. Mange fine hvite telysestaker du har.....og stoler og stubber:)
  ha en fin dag med gutta...
  klemklem

  SvarSlett