'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

søndag 13. mai 2012

'SNEAK PEEK' PÅ UTEPLASSEN....

Vi har fått oss ny utesofa! JIPPI! Har ønsket oss en sånn i flere år, og for noen uker siden var det 20% på ALT på LIVING....denna familien 'slo til'! Gleder meg til å vise dere alt til slutt.

Denne zinkbøtta er (selvfølgelig) fra BOLINA...
Jeg er litt inne på 'sneak peek'-bølgen....men faktum er at ting blir jo ikke helt ferdig her....p.g.a. jobb, unger, klesvask, bilreparasjoner, osv. osv....MEN, egentlig er det ikke så verst allikevel, for vi har bare bodd i det nye huset vårt i litt over 2 mnd, og på den tiden har gulv blitt slipt og oljet, fliser har kommet over kjøkkenbenk, terrasse har blitt snekret....+ det sedvanlige 'styret' med å flytte...utpakking, rydding, kvitte seg med ting og tang (hei finn.no, vår venn!) Så her, folkens, et lite glimt fra min nye stolthet; uteplassen! (ja, det kommer mer...snart...snart) Ha en god søndag, alle dere kjære lesere!

I am kind of into 'the sneak peek' thing here...but the fact is that it's taking some time to get evertything in order here. BUT it's not so bad after all, I am not complaining because the floor has been sanded and oiled, there's some new tiles in the kitchen, and a new patio has been fixed....so HURRAY! Here's a glimpse of our patio, with a new outdoor sofa. Have wanted it for years....Have a nice Sunday everybody!
Photos: Bohemian Sense

7 kommentarer:

 1. Det ser kjempestilig ut hos deg, superfin sofa.
  gleder meg til å se mer :-) Anita

  SvarSlett
 2. Skjønner hva du mener! Man har liksom en haug med ting gående og da blir det ofte mye "nesten ferdig" ;) Dere har jammen fått gjort mye, da! Bra jobba :D

  Takk for fine ord fra deg :) Det kule bordet har vi på butikken jeg "hører til".
  Det er fra LG interiør & belysning (leverandøren) og koster 6998,- (bare å begynne å spare.. ;) Men det er uendelig kult!! :)

  Ha en fin dag!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Så deilig uteplass og grattis med DEN kule rotting sofaen! Den er en drøm! Jeg gleder meg så til å begynne utafor hos oss nå, planlegge oppholdsplasser på tomta og alt det andre som følger med:) Jeg sier bare "neste sommer"! Hjertlig takk for den super skjønne hilsenen du la igjen igår, kjære deg, jeg er jo bare lille meg:) Lykke til med alt som skal ferdigstilles i huset, vi er der vi også:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, dere snille mennesker! Så hyggelig å få sånne fine kommentarer. Det betyr veldig, veldig mye! Ha en fin dag videre! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Wow, I love the rattan sofa and detail zinc cube!

  SvarSlett