'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

onsdag 6. juni 2012

TOLIX, GAMMELT OG NYTT...

Jeg syns det er kult å blande gamle, slitte krakker og hvite Tolix...

B for Bohem...?

Tove Adman lysestaken....min favoritt!

Vet ikke hva denne planten heter, men jeg liker den kjempegodt, fordi den minner om mose!
...men, den liker ikke å få vann oppå, så vann den fra skål...

Ok, så ble det Tolix på meg også da....! Jeg har nok blitt litt påvirket...og det er jo greit. Jeg er strålende fornøyd med denne stolen!
Har fornyet meg litt på kjøkkenet....hadde et gavekort å bruke, så nå er det noen ting jeg har drømt om en stund, som har kommet til meg! Har også investert i nye spisestuestoler, og jammen ble det ikke Tolix gitt (som så mange andre...) De er solide, og gode å sitte på...to viktige egenskaper for en stol! Og så er de en fryd å se på også. På bordet står betonglysestake fra Tove Adman (som jeg har ønsket meg i flere år...sukk) Nå er den her!
Photos: Bohemian Sense

Has done some small renewal in my kitchen....I had a gift certificate to use, and now there are some things I have dreamt about, that has moved in with me. I have also made an investment in new chairs, and it certainly was Tolix (of course...) They are solid and comfortable...important properties for a chair. And of course, they looks cool too! On my table there is a candleholder in concrete from the Swedish designer Tove Adman ( I have wanted it for years....) 

5 kommentarer:

 1. Ååå så lekkert! Og med de nydligste krakkene! Har du vært å shoppet litt i butikken din nå da? :) Er så fint å blande gammelt og nytt, fin balanse.

  Nå gleder jeg meg masse til å besøke deg neste uke! :)

  Stor klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Så enig, gammelt og slitt sammen med hvitt - er ganske så fint ja:) De krakkene digget jeg! Kan jeg spørre hvor du fikk tak i disse? Er sånn på jakt etter en sånn å ha på badet, som jeg har gjort en mini makeover på den siste uka:)Ønsker deg en flotters resterende uke, kanskje vi er så heldige å få tilbake sommerværet!

  SvarSlett
 3. Hei hei søte dere! Krakkene er (selvfølgelig) fra Bolina...ja:) Jeg håper også på gjensyn med sol og varme snart!

  SvarSlett
 4. Ja så gla en blir når det er noe en har ønsket seg lenge og enndelig får det i hus...:)
  ha en fin dag
  klemklem

  SvarSlett