'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

fredag 20. juli 2012

NY STUE....?

Bordet har jeg fått av min kjære bestefar, han har visstnok snekret det selv og hatt det som utebord...vi sagde litt av beina og jommen ble det ikke et helt perfekt sofabord! Det stripete teppet fra DAY HOME kom også bedre til sin rett her...noen som ble fornøyd...? JA, undertegnede...hi hi!

Jeg tryllet....sofaen fra koksgrå til hvit! Mykkkje bettre!!

Gamlebordet hass bæssfar! Akkurat passe skeivt og slitent, sånn som jeg liker det! Takk, bestefar!
Stue: FØR....
Litt ommøblering på en regnværsdag gir (nesten) ny stue....! Nytt trekk på IKEA-sofaen og vi så lyyyset! Resten av stua får dere se en annen dag. God kveld!

On a rainy day we moved our furnitures....and (almost) got a new living room! The IKEA sofa got a new fabric and we saw the light!
Photos: Bohemian Sense

7 kommentarer:

 1. Så fint!!! Og det bordet er jo bare helt fantastisk flott!!! Du har jo fått en helt ny stue! Så lekkert det ble med de brune stolene til! :) Forandring fryder alltid for oss interiørgale:)

  Ha en fin kveld!

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hvor har du kjøpt dette fantastiske bildet fra?
  Det tok helt pusten fra meg, solskinnet lyser virkelig opp som om det skulle være naturlig :)

  Vakkert!

  SvarSlett
 3. Tusen takk! og...Ja, helt enig, Lene! Forandring fryder...sånn er det bare! Klem B

  SvarSlett
 4. Ou, for ein forandring. Fint før også, men alltid kjekt med ein forandring. Og det blei veldig fint :-) God helg! Her skal det jobbes 2-3 timer så er det ferie. Juhuu!

  SvarSlett
 5. Lekkert før, og lekkert etterpå! Forandring fryder alltid, og uansett hva du gjør så ser det fantastisk ut! :)
  Sommerklem*

  SvarSlett
 6. Tusen takk alle, så utrolig koselig med ros! Caroline! Bildet er kjøpt på vår alles venn; IKEA! Koster 995,- Klem Bente

  SvarSlett
 7. Så utrolig fint! Du har virkelig sansen!! Jeg vil og ha det sånn! Det sa jeg på 'før' bildet og sier det og om 'nå' bildet!!

  SvarSlett