'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

mandag 13. august 2012

TING JEG ØNSKER MEG NÅ....

HEKTAR gulvlampe fra IKEA, med DIIIIGER skjerm...skikkelig kul! 695,-

Rååååfin jakke fra ZARA...sukk! 1695,-

Superga platform sneakers....er såååå fine OG gode! kr 800,-

Denne vet jeg eksakt hvor jeg skal ha...med en kelimpute dandert på toppen! Kr 1499,- (hos Bolina)
Åååååå, så 'dumt' at det er så mye fint å få kjøpt hele tida....isj, hvor vondt det kan gjøre i lommeboka! Her er høstens ønskeliste.....Ha en fin kveld alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Lekre ting du ønsker deg! Og for en kul jakke!!! Ja, var kjempekoselig å se deg idag! Så greit at du jobber så nærme meg, for da kan jeg stikke innom å hilse på :)

  Ha en fin natt! :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Fiiiine ting...kan ønske meg jeg med:)
  ha en flott dag,er på vei mot Danmark jeg:)
  klemklem

  SvarSlett
 3. Den jakken der er jo bare elsk :)

  SvarSlett
 4. Hei; Den jakken fra Zara ser helt "stunning" ut, var innom og prøvde for en tid tilbake siden og ble veldig skuffet! Skinnet på armene var stivt og ser veldig "plast" ut, og alle jakkene som hang der var ødelagt i strikkingen/boucle'en. Med andre ord, veldig dårlig kvalitet - men er enig i at den ser suuper ut på bilder..

  SvarSlett
 5. Ja, den jakken var visstnok ikke så bra i kvaliteten...så de har trukket alle jakkene ut av butikk, og får muligens produsert opp nye, i forhåpentligvis bedre kvalitet (sa de...) Bra jeg ikke kjøpte den da...men, som du sier; den ser super ut på bildet! Mvh Bente

  SvarSlett