'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

fredag 12. oktober 2012

OJ, ET BLOGGINNLEGG...!!

Enda en hvit sofa...! Og en ny Jielde lampe....slik at jeg kan prøve å få lest to linjer i en avis om kvelden. Bak har vi også endelig fått opp panelovnen i glass fra Calor, som jeg vant på bloggtreffet hos Hviit for sånn ca. 1 år siden. Joho!

Telysestaker i fleng....den med kors er fra Bolina. Den andre fra Kvist.

Denne 'dip-dye' puten digger jeg skikkelig (fra Bolina, så klart)! Kanskje litt sommerlig, men jeg vil tviholde på sommerfølelsen litt lenger. Så går jeg sikkert rett over til jul etterpå...he he!

Ja, folkens....nå har jeg klart å klemme inn tid til et lite blogginnlegg. Ikke lett å få tatt fine bilder på ettermiddagen. Det er møøøørkt!.... og ellers går hverdagen i 'et banka kjør', med full jobb, to 2,5-åringer, hus, klesvask, henting i barnehage osv osv...ja, noen av dere vet nok hvordan det er. Tidsklemma har tatt meg også. Men, håper noen fortsatt er med meg, og JA, jeg skal straks komme meg på Instagram asså'....Nå har jeg i allefall to hvite sofaer og to småunger....lurer på kvisleis detta skal gå....? God helg!

Yeah, now I have manage to squeeze in a blog post. Not so easy when you have a full time job, two small kids and a house to take care of. But I hope some of you are still with me. Now I have two white sofas and two kids...wonder how it's going to be.....? Have a nice weekend everyone!
Photos: Bohemian Sense

4 kommentarer:

 1. Skjønner godt at du er i tidsklemma.Husker når jr var liten og full jobb...det var ikke mye tid til annet dengang.....
  Lekre de der telysestakene dine...de likte jeg kjeeeeempegodt:)I dag skal jeg på Vinni konsert med venninne...så blir det vel en tur på mathallen etterpå....fin helg til deg....kooos deg..
  klemklem
  PS:skal prøve å komme meg en tur på Bolina snart!

  SvarSlett
 2. Ja, sånn er det. Takk for hyggelig hilsen og kos deg i helga! Du MÅ komme innom Bolina en dag,ja. Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med ny sofa og knallfin lampe!!! For en fin krok! Og de fineste lykter og puter! Du er så flink vennen!!!

  Håper virkelig vi sees snart! Hadde vært koselig med et førjulstreff om ikke så lenge, det går jo så fort.

  Ha en fin kveld!

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. "Apparently, TREK staffers were assured rolex replica by higher-ups at UPN, including people in Les Moonves office, that ENTERPRISE and JAKE 2.0 were safe rolex submariner replica. After all, JAKE 2.0 was signed to louis vuitton outlet complete this season's run of episodes.

  SvarSlett