'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

tirsdag 28. februar 2012

SKEIDAR-KUPP + NYTT HUS

Lykt jeg bare MÅTTE ha, fra SKEIDAR....jeg er jo IKKE lei tørre pinner enda!
Koster ikke SÅ mye heller, kr. 359,-

Litt skråvinkel for å gjøre det hele litt mer 'spennende'....:))


Gulvet var opprinnelig den 'gode' gamle blanklakkerte, gulnede eikeparketten....men nå er gulvet slipt, hvitoljet og med OSMO hardvoksolje på toppen. Det kan varmt anbefales! Gulvet får en lys, hvit og helt matt overflate. Gir inntrykk av å være ubehandlet, og er utrolig lett å vedlikeholde. (Fettflekker og annet setter seg overhodet ikke, bare å tørke bort med en fuktig klut. )Gulvet er godt å gå på og føles levende. Sliping og oljing utført av Bislett Gulv og Vedlikehold. Anbefales!
Et lite glimt fra det nye huset....og et SKEIDAR-funn! Fortsatt lever vi i et flyttekaos av søppelsekker fulle av klær og pappkartonger....Men, noen små 'ustylede' bilder får dere fra huset, et lite hjørne uten rot:) Jeg tror kanskje denne familien samler på litt for mange ting = ekorn! Utfordring å flytte fra stort til mindre...men jeg er glad! Nå har jeg 10 min til byen istedet for 1 time! Ha en strålende dag!
Photos: Bohemian Sense

Some glimpses from the new house...and a little treasure from SKEIDAR. Still we live in a chaos of moving-boxes....but some small 'not-so-styled' pics from my house. I have ONE corner without chaos...:) It is not so easy to move from a big house to a smaller one....but I'm happy! Now it's 10 min to the city instead of 1 hour. Have a lovely day!

lørdag 25. februar 2012

FLERE BARNEROMSIDEER.....

Lyst og fint med glade farger, vimpler og flygende fly...! Digger å henge opp ting i taket, ikke bare lamper...

Denne idéen er råkul! Bruke tavlemaling og male en sirkel, som man kan skrive i med kritt! Ikke bare en idé for barnerommet....?

Et tre på veggen er noe jeg har gjort, men her var det ekstra smart med hyller på 'grenene'

Ekstra fine farger, kanskje mest for jenter...?

Hvorfor ikke ta utgangspunkt i barnets egne tegninger, f.eks. en hval. Dette var jo SÅ søtt!

Fint, fint, fint!
Det jeg kjenner at jeg tenker mye på i disse dager er; -hvordan innrede det nye barnerommet til mine tvilling-gutter.....her er noen idéer som jeg vil dele med dere.
Jeg vet jeg lovet å vise noe jeg hadde kjøpt på Skeidar også....det kommer snart. Må bare få bildene over på MAC'en...:) T.T.T.....(Ting Tar Tid). God helg!

Things I am thinking about these days is how to decorate my twin boys bedroom...Here's some ideas I want to share with you...Happy weekend!

onsdag 22. februar 2012