'100% SHABBY CHIC-FRI SONE'

fredag 27. april 2012

HUMMER OG KANARI...PÅ EN FREDAG

Istedet for vanlig kommode...?

Hytta!

Snart er det sol, sommer og bad...får vi håpe!

Idéer, idéer...

En bohemsk elefant! Visste du at elefanter er et av de få dyr som kan gjenkjenne seg selv i et speil?  De er i selskap med delfiner og gorillaer på det området...
Photo via www.sfgirlbybay.com

Hvorfor ikke la dine kunstneriske ferdigheter få utløp på et skap? Kult!

Jeg vil bade her!

......og vaske meg her!
Hva er det som GJØR dette interiøret, folkens? Jo, la table de rustique, såklart! Jeg ønsker meg dette bordet!
Litt av hvert fint..... .bare til inspirasjon, på en fredag. Via Pinterest, hvis ikke annet er nevnt.

fredag 20. april 2012

BOLINA-STYLE!

Vakre, vakre smykker fra Polder...hos Bolina!


Ok, dette oppvaskmiddelet er litt dyrt, men fy filler'n så bra det er! Dufter sitrongress = SPA! Og ja, bare en dråpe er faktisk nok! Og, ikke gjør det noe om flasken er så fin...gjør seg litt bedre enn Zalo på benken...Bolina har de herlige såpene fra L:A Bruket!
Jeg ELSKER butikken BOLINA, og har vært så usigelig heldig å få jobb der! JIPPI! Starter så smått nå i mai og for fullt i august, som klesansvarlig. Gleder meg! Her er noe av det du kan kjøpe der....i godtebutikken; - Smykker, klær(Isabelle Marant, Acne, Rika, Becksøndergaard...+++), interiør, lamper, de kuleste kopper og krus, stjernegirlander i neonrosa...you name it, they have it! Har du ikke vært der, så ta en tur og bli 'big time' inspirert!
Photos: Bohemian Sense

I just LOVE the store BOLINA outside Oslo. I have been so lucky to get a job there. HURRAY! I am starting now in May and full time in August. Looking forward to it, VERY MUCH! Here's some of the things you can find there; jewellery, clothing, home decor, lightning....

tirsdag 17. april 2012

DEKORATØREN VAR PÅ KJØKKENET......

Metervaren 'Willow' fra Åhlens, stiftet rett på veggen! Hilsen dekoratøren

Lysestake fra ÅHLENS, 99 kr!Istedet for tapet?!? 10 ganger enklere, kjappere OG utskiftbart på et blunk!
Liten krakk fra Home and Cottage og sko fra FIORENTINI BAKER.
Det er mye man får gjort med en stiftepistol (enhver dekoratørs gode venn)......I går var jeg på Åhlens, der har de b.l.a. den fabelaktige metervaren som heter 'Willow'. Jeg elsker dette printet med trær! Etter å ha lest i et av Boligpluss sine magasiner ble jeg inspirert til å feste stoffet rett på veggen. Og, det har jeg bokstavelig talt gjort. Det er stiftet fast med stiftepistol. Helt fint, bare å ta av hvis du må vaske, og veggen er like fin under. På bordet står en lysestake i betong, også fra ÅHLENS...God tirsdag!
Photos: Bohemian Sense

It's a lot you can do with a staple gun.....Yesterday I was at the shop Åhlens, where they among other nice things have this fabric called 'Willow'. I just love this print with trees on! I have just stapled the fabric directly on the wall, and you can just take it off if you need to wash it, and the wall is fine underneath. I also got this concrete candleholder from Åhlens. Have a nice Tuesday!

søndag 15. april 2012

KREATIVE TING MED GRENER

Noe lignende har jeg vist før, men dette er jo en SÅ god idé, så kan man komplettere med en lykt, og det blir ENDA finere!
Via Pinterest

Et fuglerede(?) over spisebordet...anyone? Veldig fin kombinasjon her av lyst eikebord, stoler og helsvart kjøkken bak.
Via Pinterest

Luigi Clemente står bak dette fotoet i sort/hvitt...til inspirasjon! Ut å knipse folkens!


Dette er skikkelig rått! Årets tøffeste bokhylle? Male grenene hvite...men jeg funderer på hvordan de er festet til veggen?
Via www.colour-couture.tumblr.com

Dette har vi sett maaaange ganger før, men her syns jeg det var ekstra fint med hvitmalt gren og hvite hengere!
Via Pinterest/1.bp.blogspot.com

Inspirerende stilleben.
Via www.room269.tumblr.com

Disse bildene MÅTTE jeg bare ha med, helt fantastisk!
Via www.greenweddingshoes.com

Knaggers!
Via www.poppytalk.com

Dette var veldig fine trær, i en hall....og så spennende med den knallgule stolen!   Dette er nok en fantastisk tapet fra  Mr.Perswall (min favoritt når det kommer til tapet) og den heter Trees. Jeg liker det stiliserte uttrykket på trærne, men samtidig er det naturlig. Denne hallen/entréen tilhører svenske Isabella med den kreative og inspirerende bloggen Rusta upp
Dette tror jeg er ne wallsticker, hvor det er brukt knagger i tillegg...se så smart! Og du behøver jo ikke henge kopper bare...tenk på alle mulighetene; vesker, smykker, håndkler på badet, klær osv....
Via Pinterest
Kreativ inspirasjon i dag....Se hva du kan gjøre med grener!

Some creative inspiration today...look what you can do with branches!

lørdag 14. april 2012

GRANIT

Verdens beste godis fra GRANIT! Nå skal jeg beskrive denne saken; utenpå er det sånn 'Tyrkisk pepper-aktig støv', inni sjokolade og innenfor der igjen; LAKRIS! Nam!
Photo: Bohemian Sense

Best there is...sjokolakris!
Photos: Bohemian Sense

Kakebokser/ oppbevaringsbokser i zink...kjempefine til alt mulig!

Og fin-fine kurver....

.....en liten kommode i metall. Jeg vil ha til 'liksom'-kontoret mitt (sitter jo aldri der...men)
Jeg digger den svenske butikken GRANIT. De har masse fint i kurver, bokser, kasser og annet til oppbevaring og organisering i hjemmet. Alt går i fargene sort, hvitt og grått. Det finnes for øyeblikket kun én butikk i Norge, nemlig ved Solli plass i Oslo, men fra juni i år åpner de en stor, ny butikk på Grünerløkka i Oslo. JIPPI! Var innom der her om dagen for å se etter kurver og fant det mest fantastiske godis(!!!) du kan tenke deg. Nemlig SJOKOLADELAKRIS...! Jeg er som gamlingene, og digger oldis-sjokolader som Nero og sånn...he he. Derfor var dette en fest for meg. Nå er jeg avhengig! Bare litt dyrt, 79 kr for en liten boks...huff a' meg!
Photos: Bohemian Sense og GRANIT

I just love the store GRANIT. They have a lot of stuff for organizing and storage...and everything in the colours black, white and grey. The other day I was there, and actually found some chocolate with licorice inside....it was soooo good! I am no addicted!

fredag 13. april 2012

HVIT LOFTSTUE OG FLYTTEKARTONGER

Jeg liker veldig godt KARLSTAD sofa fra IKEA, den firkantede, enkle formen tiltaler meg! Hjemmesnekret skeivt bord  hører til.


Jeg falt for skårne perleblomster i dag!

Kjøkkenskap fra IKEA til oppbevaring funker fint under skrå, lave vegger.
Viser loftsstua i det nye huset vårt....den vanlige eikeparketten ble malt hvit og den hvite Karlstad sofaen fikk plass her. I bakgrunnen skimtes visst flyttekartonger (enda)....Langs veggene er det skap med plass til 100.486 telysestaker...:)) God helg!

Showing you our living room upstairs...the normal oak floor was painted white and the white Karlstad sofa from IKEA took place here. Along the walls we have placed some cabinets with 100.486 candleholders...S.M.I.L.E! Have a wonderful weekend!
Photos: Bohemian Sense

onsdag 11. april 2012

BARE HVITT OG SÅ LITT RUST....

To hvite vaser fra min venn!

Den litt rustne lykten med netting er fra LIVING.

Vakker blonde utenpå vasen....temmelig fint!
Jeg liker at alt er hvitt.....og neste dag liker jeg svart. Sånn er jeg...en rastløs og impulsiv sjel med mange ideér. Om et par dager elsker jeg marokkansk og etnisk....i dag er jeg på hvitt. Fikk disse to utrolig nydelige vasene av min gode venninne i innflyttningspresang. De er fra den spennende butikken HVIT TRÅD på Gjøvik. TUSEN TAKK!

I love everything white....and the next day I like black. That's me...a restless and impulsive soul with a lot of ideas in my head. In a couple of days I love the moroccan and ethnic style...today I am on white...Got these lovely vases from my dear friend the other day. Thank you!

tirsdag 10. april 2012

SKAL, SKAL IKKE MALE VEGG.....?

Skal denne veggen males? Sort skjenk fra IKEA(Norden heter den), speilet har jeg vist før (fra Anouska), lysslynge fra Rut 66 og den lille vesken fikk jeg av min gode venninne....kjole fra INDISKA.
Her er Bohemians entré....lurer bare på om jeg skal male den veggen bak speilet? Har egentlig kjøpt fargen 'Sober' i Jotuns Pure Colour matte maling...men nå er jeg litt usikker, plutselig...Noen som har en mening, så kom gjerne med den. Jeg tror det blir en mer personlig 'touch' med den gråbrune fargen bak der...Hva tror dere?
Photos: Bohemian Sense

Here's Bohemians hall...just wondering if I shoul paint the wall behind the mirror? Has bought a greyish matte colour from Jotun called 'Sober' from their Pure Colour collection...but suddenly I am not sure...? What do you think?

mandag 9. april 2012

GLIMT FRA GUTTEROMMET...

Vil bare vise dere en liten 'sneak peek' fra gutterommet....God dag til alle kjære lesere!
Photos: Bohemian Sense

Just want to show you a sneak peek from the boys room...Have a nice day dear readers!

lørdag 7. april 2012

BILDEOPPHENG

Dette er jo litt søtt da...tar bare noen hundre timer og ramme inn så mange bilder..stønn!

Hvitt, hvitt, hvitt er så vakkert...og en svar stol som kontrast! F.I.N.T!

Litt 'hulter til bulter' var jo ganske kult!
Litt barokk til du går amokk...?

Eller heng det fra list, hvis du ikke vil ha 'høl i veggen'...:)
Jeg er i gang med å prøøøøve å henge opp noen bilder her i heimen....her er noen forslag på kreativt og vakkert bildeoppheng. God fornøyelse!

I'm into some frame hanging....here's some creative and beautiful ideas.
Photos via Pinterest.com